ENERGIENS FOLKEMØDE

+45 26 16 20 92

Torvet  | 6700 Esbjerg | Denmark

©2019 * ENERGIENS FOLKEMØDE

Energiens Folkemøde

Cookie- og privatlivspolitik

Sidst opdateret 2. september 2019

 

Hos Energiens Folkemøde v. Energy Science World (CVR 34792925)(“os”, “vi”, “vores”) respekterer og værner vi om dit privatliv som bruger af www.energiensfolkemode19.com (“website”, “vores website”). Ved at gøre brug af websitet acceptere du samtidig denne ‘Cookie- og privatlivspolitik´, herunder vores indsamling og brug af information om dig og dine gøren på websitet.

 

Vi anbefaler derfor, at du gennemlæser og er indforstået med Cookie- og privatlivspolitikken inden videre brug af websitet. Hvis du ikke er indforstået med denne bør du forlade websitet med det samme.

 

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre Cookie- og privatlivspolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via mail. 

 

Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Sociale medie, forskellige Google tjenester, andre tjenester der kan være med til, at forbedre din oplevelse på websitet eller en eller flere af disse tredjeparter.

 

 

Personoplysninger – Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, sociale medie, telefonnummer, email og adresse.

 

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og være med til at skabe og fremvise mere relevant indhold til dig. Derudover optimeres og leveres de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller indhold på Sociale medier.

 

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes derfor blandt andet til målretning af annoncering via Google Ads og Sociale Medier.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Nyhedsbrev

 

Vi behandler følgende personoplysninger om modtagere af vores nyhedsbrev: email.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

 

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette dine personoplysninger på sikker vis.

 

Dine rettigheder - indsigt & klager

 

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger

  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset

  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)

  • Du kan indgive en klage til en databeskyttelses tilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores nyhedsbrev i mailen, som du modtager, ved at ringe til os eller ved at sende os en mail. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via info@ef19.dk.

 

Vi bestræber os på at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar og responstiden kan du klage til Datatilsynet via deres hjemmeside: datatilsynet.dk.

 

Dataansvarlig


Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:

  • Jan Christensen

  • Email: info@ef19.dk

  • Telefonnummer: +45 2616 2092

  • Energy Science World, Poppelvangen 15, 6715 Esbjerg N

  • CVR-nummer: 32 34 90 80