top of page

 18/9 og 19/9 
 

Kl. 11.00 og 18.00

<< Learn about the redevelopment of Tyra gas field >>

Besøg stand 04 og bliv klogere på Danmarks største olie og gas virksomhed, Total E&P Danmark. Du kan blandt andet udforske fremtidens Tyra platforme gennem virtual reality og høre mere om, hvordan et moderne design og ny teknologi gør produktionen af naturgas både mere effektiv og miljøvenlig. Vi fortæller også om livet offshore og fremtidens beboelsesplatform, hvor målet er at skabe et ”home away from home” for vores medarbejdere.

Tyra er Danmarks gasknudepunkt - mere end 90% af landets gasproduktion kommer fra Tyra faciliteterne. Over de næste år gennemgår Tyra-feltet en fuld genopbygning for at sikre Danmarks produktion af naturgas i de kommende årtier. Når det nye Tyra står færdigt i 2022, vil det kunne levere naturgas til, hvad der svarer til 1,5 millioner danske hjem, når produktionen når sit højeste. Besøg vores stand og hør mere om projektet, der er den største investering nogensinde i den danske Nordsø.

På vores stand kan du også høre mere om Total. På verdensplan har vi mere end 100.000 medarbejdere i over 130 lande, der arbejder for at levere vores ambition om at skabe bedre energi, der er mere sikker, tilgængelig og miljøvenlig til så mange mennesker som muligt.

total.png

Mød os på stand nr.04

bottom of page