top of page
download.jpg

På Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg uddanner vi fremtidens tekniske ledere. Skolen er en afdeling af Fredericia Maskinmesterskole med i alt 220 studerende og udbyder maskinmesteruddannelsen som er en teknisk professionsbachelor med uanede jobmuligheder indenfor Industri, Offshore, Maritim, Vind osv.

Har du lyst og mod på nye opgaver, kan du i vores stand spørge til dine muligheder. Vi glæder os til at møde dig! 

 18-09 

Kl. 11.00-18:00

Pneumatik, motor, gasturbine mm.

Kig forbi vores stand, hvor studerende vil vise noget af det spændende udstyr vi har på skolen samt fortælle om hvad det vil sige at være maskinmesterstuderende !      

 

 

Der er fuld beskæftigelse for maskinmestre, gode videreuddannelses muligheder og meget gode lønninger indenfor branchen. Beliggende på Niels Bohrs Vej 3 i Esbjerg er der kort afstand til centrum, samt til de andre tekniske uddannelsesinstitutioner i Esbjerg.


Adgangskravet er enten en relevant erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse.

Mød os på stand nr. 08

DSC_0246.JPG
DSCN0037.jpg

Mød os på stand nr. 08

På Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg uddanner vi fremtidens tekniske ledere. Skolen er en afdeling af Fredericia Maskinmesterskole med i alt 220 studerende og udbyder maskinmesteruddannelsen som er en teknisk professionsbachelor med uanede jobmuligheder indenfor Industri, Offshore, Maritim, Vind Pon Power er den danske autoriserede forhandler af Caterpillar og MaK. Vi har et bredt udvalg af Cat- og MaK-motorer og generatorer i mange forskellige effektstørrelser, der kan skræddersyes efter det enkelte behov. Udover salg af motorer tilbyder vi også service og salg af originale reservedele.   osv.

Vi vil dele stand med Maskinmesterskolen, hvor du kan komme forbi til en snak, og se en af vores Cat C4.4 generatorer, som vil blive udstillet på standen.

Vi arbejder inden for flere segmenter, herunder bl.a. energiproduktion, marine og offshore segmenterne.

 

 

Hvad vi kan bidrage med

Danmark er foregangsland for vedvarende energi, men vedvarende energi kan ikke altid stå alene, derfor tilbyder vi backup-løsninger, som kan køre på naturgas, der er det grønneste alternativ af de fossile brændsler.

Til marine- og offshore segmentet levere vi motorer, som overholder alle de internationale emissions standarder i henhold til IMO.

Derudover arbejder Caterpillar konstant på at forbedre sine produkter, for at gøre dem mere klimavenlige, ved bl.a. at optimere brændstofforbruget, tilpasse dem til at kunne køre på nye brændsler og sikre lavere emissionsudledninger.

Under Energiens Folkemøde kan du høre om vores grønne back up til den vedvarende energi, samt høre om vores marine- og offshore-motorer, som lever op til gældende emissionsstandarderne.

CG132B-campaign-page-article.jpg
bottom of page